Уважаеми гости и приятели,

Хотел Табанов бийч отново отваря врати на 19.06.2020 г.

Настаняването и допълнителните услуги ще бъдат организирани според указанията на Министерството на здравеопазването и Министерството на туризма.

С нетърпение очакваме да Ви посрещнем, за да направим Вашата лятна почивка специална!

Завръщаме се с още по-атрактивни оферти, които бързаме да споделим с Вас. Резервирайте от сега лятната си почивка, ние ще се радваме да Ви посрещнем!


 
Хотел „Табанов бийч” е разположен в новата част на град Созопол. Намира се само на 60м. от плаж "Хармани", а в близост има много магазини, ресторанти, клубове и други развлечения.

Хотелът предлага отлични условия за спокойна и пълноценна почивка. Оборудван е комфортно и функционално. Отсядайки в хотел Табанов Бийч, Вие ще получите комбинация от гостоприемсво, уют, лично внимание и отношение и благодарност, че ни позволихте да докажем стойността на Вашето решение.
1

Топ ОФЕРТА

Възползвайте се от нашата ексклузивна оферта за настаняване през Лято 20202

Отзиви

Ние ценим Вашето мнение и препоръките Ви за нашата работа. Те са важни за нас, за да можем най-пълно да отговорим на потребностите Ви и постоянно да подобряваме качеството си на обслужване.
3

Созопол

Созопол е един от най-старите български градове. Преди 2600 години гръцки преселници от Мала Азия видели полуострова, заливите, островчетата и се заселили тук...