Стаи

Хотел Табанов бийч разполага с 38 стилни стаи, обзаведени с двойно легло, гардероб, тоалетка, тераса и баня с душ кабина. Допълнително са оборудвани с множество модерни удобства като LCD телевизор с IP телевизия, интернет връзка, индивидуален климатик, телефон, хладилник.Студио

С функционалния си интериор, студията на хотел Табанов бийч са изключително подходящи за комфортно настаняване на двойка или семейство. Те са обзаведени с голяма спалня, диван, гардероб, тоалетка, тераса и баня с душ кабина. Всяко студио разполага с кухненски бокс, оборудван с хладилник, микровълнова печка, котлон и мивка. Допълнителните удобства в студията включват LCD телевизор с IP телевизия, интернет връзка, индивидуален климатик, телефон.

Апартамент

На разположение на своите гости хотел Табанов бийч предлага и два апартамента. Те са обзаведени с кухненски бокс, оборудван с хладилник, микровълнова печка, котлон и мивка. Гостите на единия апартамент могат да се настанят на голяма спалня и разтегателен диван, а на другия - на голяма спалня, разтегателен диван в дневната част и двуетажно легло в детската стая. Допълнителните удобства включват LCD телевизор с IP телевизия, интернет връзка, индивидуален климатик, телефон, гардероб, тоалетка, тераса и баня с душ кабина.