Гостите на хотела могат да релаксират до басейна, да поддържат форма във фитнес залата, а децата да се забавляват на детската площадка. А за хората, които искат да се разнообразят и да съберат нови впечатления, предлагаме екскурзии обхващащи най - популярните места по Черноморието, във вътрешността на страната, до Истанбул. 
 
 
                                       


Предлагаме следните услуги:
Сейф
Велосипеди под наем
Пране 
Събуждане по поръчка
Трансфер
Басейн
Детски басейн и детски кът
Екскурзии


Екскурзии
 

Българско село
Посещение на българско село и вечер в български фолклорен ресторант, където ще можете да се насладите на богато вечерно меню и на вино от избата.Комплексът разполага с етнографска експозиция, където можете да видите действащ старинен стан с работеща на него жена. За малките посетители - игри, програма с клоуни, разходка с магарешка каручка. За всеки, който иска да се запознае отблизо с българския фолклор - уникална фолклорна програма, а за обичащите предизвикателствата - нестинарски танци и много други изненади...
 

                                          
 
 

Несебър
Островът на Несебър — древният град Месамбрия, наречен през късното средновековие Месемврия и по-късно Несебър, е населен преди хилядолетия, в края на бронзовата ера.
Природа и култура. 
 
                                           



Варна
Екскурзия до третия по големина град на България с посещение на Делфинариума ( шоу с делфини ) и свободно време в града.
 
                                          


 
Action Aquapark
Action Aquapark, разположен на 36 декара площ, предлага над 30 различни водни атракции за всяка възраст и за всеки вкус. Ние вярваме, че не предлагаме просто водни съоръжения, а емоция и споделени моменти. Единствено в Action Aquapark може да видите най-бързата пързалка – спускане с над 60 км/ч, най-висока – 18 метра, най-дългата – 120 метра. При нас забавлението се измерва в метри, защото само при нас има над 1 200 метра пързалки. Най-емблематичните атракции, които правят Action Aquapark уникален са: високоскоростните пързалки: X-Treme, Free Fall, Kamikaze и Hydrohute; динамичната Niagara и загадъчната Black Hole; разходката през парка по 330 метровата Lazy River и носенето по вълните на Wave Pool. Това са само някои от нашите атракции, които превръщат Action Аquapark, КК Слънчев бряг в място за забавление за цялото семейство.

                                      




Истанбул
Приказка от 1001 нощ! Европа и Азия заедно! Посещение на впечатляващата Синя Джамия, Хиподрума и Азиатската част на Истанбул. Свободно време за световно известния пазар Капалъ чарши.